€9,95 Incl. btw

Gevelprof Professionele ontvetter is een sterk alkalisch reinigingsmiddel en uitermate geschikt voor toepassing op sterk vervuilde oppervlakken.

Toepassingsgebieden


Professionele ontvetter verwijdert de zware aanslag van roet, nicotine, kaarsen,uitlatgassen, straatvuil, verkeersvuil, ect.Professionel ontvetter is tevens geschikt voor het reinigen en ontvetten van vloeren en wanden, granolmuren, schoon metselwerk, kozijnen. glas, motoren, machines, macineonderdelen. ovens, BBQ, velgen, boten, tuinmeubelen, verwijderen van vlekken uit bekleding en stoffen en het verwijderen van groene aanslag op grafzerken en bestratingen. Professionele onvetter tast staal, legeringen, aluminium en kunststoffen niet aan.PH-waarde is 13.

Gebruiksaanwijzing


Afhankelijk van de vervuiling Professionele ontvetter verdund of onverdund opsprayen of aanbremgen met een spons, enkele minuten in laten werken en met schoon water naspoelen. Let op! Professionele ontvetter in sterke of pure vorm kan gelakte delen aantasten.
Tip:Bij staande delen [muren, wanden] van onder naar boven werken om streepvorming te verkomen. Productieblad aangaande veiligheigheid op aanvraag verkrijgbaar. Voor meer productinformatie kunt u ons raadplegen op het internet, www.gevelprof,nl

Veiligheidsinformatie


Veroorzaakt ernstig oogletsel. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen/beschermde kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. 
BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met watergedurende een aantal minuten;contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Onmiddelijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen