Winkelen

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Afhalen

Wanneer u zelf de bestelde producten wilt komen afhalen dan is dit geen probleem.
Bestellingen kunnen tijdens onze openingstijden afgehaald worden op onze afhaallocatie;

Hoge Rijndijk 211
2382AL Zoeterwoude
Nederland 

 

Voor de betaling kunt u bij ons gebruik maken van een pinautomaat. Wanneer u de goederen zelf wilt komen afhalen dan kunt u dit tijdens het bestelproces aangeven.

Verzenden

Nederland

Voor het standaard verzendklaar maken, controleren, transporteren en bezorgen van uw bestelling in Nederland betaalt u bij ons verzendkosten met een minimum van € 7,95.

Waddeneilanden

Bij verzending van producten naar de Waddeneilanden dient u vooraf contact met ons op te nemen. Er zullen dan namelijk extra kosten worden doorberekend. Wilt u dit voorkomen dan kunt u een alternatief afleveradres op het vaste land ingeven.

Alle goederen worden verzonden via JBM. Op iedere werkdag worden goederen verzonden. Als u een bestelling op een werkdag voor 14:00 bij ons plaatst en betaald, wordt uw bestelling de volgende dag ( ook op zaterdag ) door JBM bezorgt op het gewenste adres. U kunt kiezen voor aflevering op uw eigen adres of op een ander bezorgadres (bijv. uw werkadres)!

België

Bestellingen die op werkdagen voor 14:00 uur geplaatst worden, hebben een gemiddelde levertijd naar België van 1 tot 3 werkdagen.

Voor het standaard verzendklaar maken, controleren, transporteren en bezorgen van uw bestelling in Belgïe betaalt u bij ons minimaal € 11,95.

Uiteraard kunt u ook komen afhalen, dat scheelt u verzendkosten.

Track & Trace

Een webwinkel staat of valt bij goede bezorging. Dat weten wij bij Remmersverf.nl heel goed. U wilt immers uw bestelling zo snel mogelijk in huis hebben. Elke bestelling krijgt bij ons een Track & Trace code mee zodat u uw bestelling online kunt volgen.

U kunt tijdens het bestellen ook een andere bezorgdag opgeven. De bezorgdagen zijn maandag t/m zaterdag. U kunt aangeven of op uw eigen adres wilt laten bezorgen of op een alternatief adres, zoals uw werkadres. Bezorgen op postbus is helaas niet mogelijk.

Retourneren

Als een product dat u besteld heeft niet goed/ondeugdelijk is (niet compleet, beschadigd, etc.), dan dient u dit binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel aan ons te melden. Wij accepteren alleen artikelen die ondeugdelijk blijken te zijn, die bij Remmersverf.nl zijn aangeschaft en (indien mogelijk) ongebruikt, onbeschadigd, in originele en ongeopende verpakking worden geretourneerd.

Tevens is het noodzakelijk een kopie van uw factuur mee te sturen, tezamen met uw naam, adres, telefoonnummer en rekeningnummer.

Na ontvangst van uw goederen, zullen wij het oorspronkelijke factuurbedrag binnen 14 dagen crediteren op uw rekening. De kosten voor het retour sturen van een artikel zijn voor uw rekening.

Retourzendingen die niet voldoen aan de gestelde eisen worden niet in behandeling genomen.

Let op!  Wij nemen geen producten retour die speciaal voor u op kleur gemaakt zijn, mits er bij ons iets fout is gegaan in het productieproces.

Retoursticker:

U ontvangt na afstemming een email met hierin een retoursticker om u pakket te kunnen retourneren bij een JBM retourpunt bij uw in de buurt.

Adres voor retourgoederen:

Remmersverf.nl
(Retourgoederen)
Hoge Rijndijk 211
2382AL Zoeterwoude-Rijndijk

Heeft u vragen over het retourneren van artikelen?

Klik op de pagina ´contact´ om contact met ons op te nemen.