€84,95 Incl. btw
Artikelnummer: 650005

De Betonacryl van Remmers is een hoogwaardig product met een breed scala aan toepassingsmogelijkheden.

De Betonacryl van de firma Remmers is op basis van z'n specifieke eigenschappen te gebruiken bij betonreparatie. Hiernaast is het geschikt voor alle cementgebonden ondergronden. Buiten de kleur werkt het CO² remmend en waterwerend. 

Toepassingsgebieden

  • Voor oude en nieuwe betonondergronden
  • Cement- en kalkcementpleisterlagen, stuclagen en houtvezelcementplaten
  • Oppervlakte conserverings- en beschermingssysteem conform DIN EN 1504/DIN V 18026 conform klasse OS 2 (OS B) en klasse OS 4 (OS C)Eigenschappen

  • Carbonatieremmend sd CO2 ≥ 252m
  • Waterwerend w ≤ 0,1 kg/(m² h0,5)
  • Goed dampdoorlatend sd ≤ 0,3m
  • Uitstekende weerbestendigheid
  • Goede dekkracht
  • Staat op de BASt-lijst en is gecertificeerd conform ZTV-INGVerwerking en verbruik


Nieuw, oud en gerepareerd zichtbeton alsook verweerde, minerale, silicaat-coatings met Remmers Impregneer-grondering behandelen.
Materiaalverbruik: 0,1 tot 0,3 ltr/m², afhankelijk van de ondergrond.

Verweerde, poederende cementge-bonden oppervlakken en vezelce-mentplaten alsook verweerde silicaat-verven met Remmers Grondering SV of alternatief met Remmers Hydro Diepgrondering gronderen.
Verbruick circa 0,2 ltr/m².

Dekkende afwerklaag
Afhankelijk van de ondergrondconditie 2-3 lagen aanbrengen. Het verbruik hangt af van de zuiging en porositeit van de ondergrond en bedraagt circa 0,2 ltr/m² per laag.

Algemeen


Door de speciale ontwikkeling en hoogwaardige kwaliteit heeft Remmers Betonacryl een zeer breed scala aan toepassingen. Naast de zeer goede CO2-remmende eigenschappen is Remmesr Betonacryl dampopen. Dampopen wil zeggen dat het een ademend systeem is verkregen met een natuurlijke vocht- en warmte regulering. Hiernaast is Betonacryl waterdicht (slagregen en spatwater). Het materiaal vergeelt niet, is weerbestending en verzeept niet. Het is gemakkelijk te verwerken en gezien z'n elasticiteit krimp- en haarscheuroverbruggend. Goede dek- en hechtkracht op oud en nieuw alsook gerepareerd beton. Bovendien geschikt voor het onderhoud c.q. opnieuw dekkend schilderen van goed hechtende en draagkrachtige, minerale of synthetische verflagen.Technisch merkblad Color PA

0 sterren op basis van 0 beoordelingen